header

Saturday, 27 August 2011

[Doodle] : Semangat Anak Merdeka

Asalamualaikum.

Huish, cepat aje masa berlalu kan ? Sebenarnya, alang-alang tak ada kerja, ambil kesempatan buat doodle.. ye la, nak merasa juga apa yang syok sangat buat doodle ni kan ? Sambil-sambil blogwalking sini sana... Terjumpa tutorial manyak senang ma.. Dengan gagahnya, si tangan kayu ni mula mendoodle.. Namun hasil doodle tak sehebat BKM dan Cik Tina ye kawan-kawan :)

p/s : Ada orang kata, BUDAK TADIKA PUN LAGI HEBAT .. lalalala~  

Doodle ni HALAL di ambil.. haha.. *(macam la ada orang sanggup SAVE IMAGE doodle keras ni.. haha)

7 doakan kejayaan saya:

Mialia said...

asal ada aku pulak =,=
tp cam kejung je doodle tu.. he he

Artie said...

ouh ada kau ? sebab doodle kau bam bam ... haha. comel dan montel.. kejung sebab : dah tangan kayu yang buat.. kejung lah doodle tu.. hehehe

SITI NOORNADIYANA said...

hehe.. pape pon tetap comel lah.. semangat merdeka awk ni.. :P

::budak:: said...

haha..okay la tu dr kayu terus..tambah la dialog kat doodle tu ke..lg smgt merdeka :)

Kancil 8349 said...

comelnya doodle kamu nie...macma warna jalur gemilang...heheheh...memang bersemangat...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Artie said...

@Siti :Thanks bebanyak...

@budak : thanks for the idea.. ^,^ Lain kali kita buat macam tu ^.^

@Kancil : Selamat Hari raya... Terima kasih ye :)

Cik Tina said...

oi,oi. kenape ade terselit nama Cik Tina tu? haha.
btw,ayat "budak tadika lagi cantik" and "doodle keras" tu. mcm pernah dgr. haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...