header

Sunday, 25 September 2011

[Doodle] : Second Try

Asalamualaikum..

Apa khabar semua ? Harap-harap sihat rohani dan jasmani ye :) Ouh ye, Oleh kerana Si Tangan kayu mencuba nasibnya melukis doodle sekali lagi, tapi hasilnya masih kurang memuaskan. Ye ar, Wan Hazel boleh lukis doodle kawaii sebab dia MINAT SENI.. Si Tangan kayu pulak ? Haha. Sebab dia suka menconteng :)
Mari-mari lihat Tangan Kayu punya gallery :D


Ni Ha.. Jari dia macam jari monster. Panjang sangat =.= RAWR :O

Cuma suka dia punya camera aje .. huwahaha


I love this one :D Dah buat profile picture ni. HAHA.. 

Penghargaan : Cik Tina dan Adeq Adzie for kritik beri pendapat. HAHA. 

p/s : FREE . Siapa yang sanggup save image ? tak de kot :(

3 doakan kejayaan saya:

Lia Lomi said...

ia comellah.. Lia lukis lagi tah pape..

sueRAFE said...

kira okay ada jugak rupa orang haha daripada tangan saya yang bukan kayu tapi batu pun ye jugak

cik pika said...

nak 1.. hehe.. upe cm pika ek. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...